Hírek - 2020 Hírek - 2019 Hírek - 2018
Hírek - 2017
Évértekelő-2017. december
dr. Szilágyi Barnabás barátunk vendéglátását élvezve értékeltük az elmúlt esztendőt.
Képek    


12 órás úszás-2017. december
A Fókák és barátaik az Óévet a Júliában 12 órás úszással búcsúztatták. 17-en összesen majdnem 50 km-t teljesítettünk. Egy rövid hír a SZON-on is megjelent: ide kattints
Részletes eredménylista    Képek    VideókMiklós napi megbeszélés-2017. december
Miklós barátunk névnapját ünnepelve igyekeztünk a folyadékpótlást hatékonyan elvégezni a Gedeon sörözőben.
Képek    


III. Törökbálinti Mikulás Kupa Nemzetközi Senior Úszóverseny-2017. december
Évzáró szenior úszóverseny, ahol hat érem és rengeteg egyéni csúcs született. Talán ez eddigi legnagyobb létszámú fóka csapat jött el Törökbálintra. Nagyszerű csapatépítő alkalom volt!
Részletes eredménylista    Képek    VideókA fókák nem csak úsznak-2017. november
Hajdu Gyula alapító tagunk másik sportágában a tollaslabdában párosban Szenior Országos Bajnoki címet, egyéniben pedig bronzérmet szerzett.
Képek    


Média megjelenéseink-2017. november
Országos csúcsunk apropóján meghívtak bennünket a Nyíregyházi Városi Televízió Szieszta című műsorába. Juharos Gábor és Cseh Imre Dankó Lászlóval riporterrel beszélgetett eddigi eredményeinkről, terveinkről. A Nyíregyházi Napló is megjelentetett egy rövid hírt rólunk. (A képre tévedésből egy másik összeállítású váltó került. Dr. Szilágyi Barnabás helyett cserés Miklós volt részese az országos csúcsnak.) A Kelet Magyország 2017. november 30.-i számában is szerepeltünk. A www.nyiregyhaza.hu oldalon is megjelentünk: Ide kattints
Képek    VideókXIV. Hódmezővásárhelyi Szenior Nemzetközi Úszóverseny-2017. november
Országos csúcsott úszott a fókák csapata 4×200 m gyors váltóban.
Részletes eredménylista    Képek    VideókVersenybírók-2017. október
Pomázi Zoltán és Cseh Imre sikeres úszó versenybíró vizsgát tett Mátészalkán a Szabolcs Tour versenysorozat 2017. október 21.-i állomásán. Így Juharos Gáborral együtt már három versenybírónk van!


I. Nemzetközi Szenior Úszóverseny Szentendre-2017. október
A VB óta az első versenyünk, négyen vettünk részt. Mindenféle érmet szereztünk, összesen kilencet. (Újabb képek, videók is várhatóak.) A képek egy része Gazsy Endre szíves hozzájárulásával!
Részletes eredménylista     Képek    VideókFóka találkozó-2017. szeptember
Szeptember 2.-án Dr. Szilágyi Barnabás alapító tagunk indítványozására és vendéglátása mellett nyárzáró megbeszélésre gyűltek össze az alapítók.
Képek    


24 órás úszás-2017. augusztus
Augusztus 26.-án Nagykállóban résztvettünk a nagyon jó hangulatú 24 órás úszáson. Sajnos nem tudott mindenki eljönni, és a víz nagyon hideg volt, így váltóban úszva kb 14 órát tudtunk úszni. Az úszás tiszteletére a Bátor Tábor Alapítvány javára tettünk felajánlást.
Összegzés az úszásról    Képek    VideókFókák a világbajnokságon-2017. augusztus
Cserés Miklós (200 vegyes, 50 gyors), Hajdu Gyula (50 gyors, 50 hát, 50 pillangó) és Inántsy-Pap Ágnes (50 mell) úszótársunk vett részt a FINA MASTERS VB-n, öregbítve a fókák hírnevét.
Képek    Videók12 órás úszás-2017. július 21.
Bódi Szabolcs sporttársunk ötlete nyomán szerveztünk egy 12 órás váltó úszást. A szabályok egyszerűek voltak: egy fókának mindig úszni kell és 400 m után váltunk.
Összegzés az úszásról     Képek    VideókGyula Szenior Úszó Országos Bajnokság-2017. június 23.-25.
Tíz versenyzővel vettünk részt a nyitott hosszúpályás bajnokságon. A VB előtt még sokan szerettek volna kvalifikációs szintet úszni, ezért a megszokottnál is több volt a résztvevő. Öt arany, kilenc ezüst, és hat bronzérmet, és sok egyéb helyezést értünk el.
Részletes eredménylista    Képek    VideókOrszágos Szenior Úszóverseny Csongrád-2017. június 10.-11.
Napos versenyen sok érmet és helyezést szereztünk. Ezen a versenyen viseltük először Bódi Szabolcs sportársunk jóvoltából a fókás pólóinkat.
Részletes eredménylista    Képek    


Nemzetközi Szenior Úszóverseny Szentes-2017. május 20.-21.
Négy versenyzővel vettünk részt a nyitott, 33 1/3 méteres medencében megrendezett nagyon jó hangulatú versenyen. Tíz arany, hat ezüst, és tíz bronzérmet, és sok egyéb helyezést értünk el.
Részletes eredménylista    Képek    VideókHódmezővásárhely Szenior Úszó Országos Bajnokság-2017. április 22.-23.
Hat versenyzővel vettünk részt a fedettpályás hosszúpályás bajnokságon. A VB-hez közeledve nagyon erős mezőny jött össze. Egy arany, kettő ezüst, és négy bronzérmet, és sok egyéb helyezést értünk el.
Részletes eredménylista     Képek    VideókKezdetek-2017. március
Juharos Gábor barátunk irányításával elkezdjük az edzéseket. Az alapító tagok: Bódi Szabolcs, Cseh Imre, Cserés Miklós, Hajdu Gyula, Lukács Linda, Szilágyi Barnabás.
Képek    


Előzmények-2017. január-február
Megfogalmazódik néhányunkban az együtt edzés igénye.
Copyright © 2017 Cseh Imre. All right reserved