Hírek - 2020 Hírek - 2018 Hírek - 2017
Hírek - 2019
Évzáró Kupa 2019 Nemzetközi rövid pályás szenior úszóverseny Budapest-2019. december 8.
A Nyíregyházi Fókák a szenior úszók immár hagyományos évadzáró versenyén 5 fős csapattal vettek részt. Cserés Miklós új országos csúccsal nyerte a 200 m férfi vegyesúszást! Érdekes színfoltja volt a versenynek az először megrendezett két fős (egy férfi, egy nő alkotta csapat, un. mix) vegyes váltó. Ebben egy másik csapatban úszó negyedik Hudáky testvérrel (Andreával) kiegészülve, két csapatot indított a család, ahol 5. és 6. helyezést értek el.
Részletes eredménylista    Százalékos eredmények    Képek    VideókŐszi hosszútávú postaverseny-2019. november 24.
A fókák Rentka László barátunk meghívására a debreceni sportuszodában leúszták a 2000 m-es távot.
Képek    


XVI. Hódmezővásárhelyi Szenior Nemzetközi Úszóverseny-2019. november 9.-10.
A fókák két fős csapata 4 éremmel tért haza Hódmezővásárhelyről. Kitünő szervezésű verseny volt.
Részletes eredménylista    Százalékos eredmények    Képek    


Edelény-2019. szeptember 28.
A II. Nyitott görögkatolikus úszóversenyen újra a fókák biztosították a szakmai hátteret. Az előzetes nevezések kezelése, a helyszíni regisztráció, versenyiroda működtetése, bíráskodás mind a fókák feladata volt.
Képek    


Lecsófesztiválon-2019. szeptember 7.
A nagykállói 24 órás verseny díjátadására érkeztünk Nagykállóba. Ha már ott voltunk megkóstoltuk a lecsót is.
Képek    


Kerékpáron a fókák -újra-2019. augusztus 31.
Az előző Tokaj túrához képest jóval angyobb létszámmal indultunk útnak. Érintettük a tímári halsütőt (ebéd), majd a pincesort is.
Képek    


24 órás úszás-2019. augusztus 10.-11.
Harmadik alkalommal vettünk részt a Nagykállóban megrendezett 24 órás úszóversenyen. Barátainkkal kiegészülve több mint 45 órát vízben töltve 126,7 km úsztunk. Nyolcan teljesítettük a Balaton kihívást. Az idén is támogatjuk úszáunkkal (és persze pénzbeli felajánlásunkkal) a Bátor Tábor Alapítványt. További képek és videók hamarosan!
Részletes eredmények    Képek    


Kerékpáron a fókák-2019. augusztus 3.
A régen tervezett Nyíregyház-Tokaj túra csak két fős lett, és az idő sem volt teljesen kegyes, de legközelebb (talán még idén nyár végén, ősszel) nagyobb társasággal megyünk.
Képek    


XIV. TÓTKOMLÓSI NEMZETKÖZI SZENIOR ÚSZÓVERSENY-2019. július 20.
A nyár utolsó hazai versenyén Cseh Imre képviselte a Nyíregyházi Fókákat. Az öt lehetséges számból egy első egy második két harmadik és egy negyedik helyezést ért e a korcsoportjában.
Részletes eredménylista    Képek    


Buli Szabiéknál-2019. július 12.
Bódi Szabi barátunk meghívásának tett eleget a fókák edzőtársainkkal kibővített társasága.
Képek    VideókArena Slovakia Swimming Masters Cup - Kassa-2019. július 6.-7.
Négy fóka vett részt a rangos nemzetközi versenyen. A patinás Červená hviezda uszodában rövidpályán (25 m-es medencében) zajló versenyen kimagasló eredményeket értünk el: Bódi Szabolcs, Cseh Imre, Cserés Miklós és Hudáky Zoltán. Szinte minden számban egyéni csúcsot állítottunk fel. Ezen túl nyolc korcsoportos arany, hat ezüst, és kilenc bronzéremmel tértünk haza. A korcsoportfüggetlen versenyben Cserés Miklós egy számban második, kettőben harmadik helyezést ért el. A csapatszellem megkoronázásaként váltóban is sikerült egy aranyat és egy ezüstöt kiharcolni.
Részletes eredménylista    Képek    VideókXLIX. ORSZÁGOS SZENIOR ÚSZÓBAJNOKSÁG DR. REGELE KÁROLY EMLÉKVERSENY -2019. június 28.-30.
A magyarországi szenior úszás legrégebb óta megrendezett versenyén Nyíregyházi Fókák öt versenyzővel vett részt. Nyíregyháza város négy sportösztöndíjasa, Bódi Szabolcs, Cseh Imre, Cserés Miklós, Hudáky Zoltán, mellett Keresztes Edina is rajtkőre állt. Egyéniben nyolc magyar bajnoki cím mellett hat ezüst, nyolc bronz volt a termés. A 4*50 méteres férfi vegyesváltóban ezüstérmet szerzett a csapat. A további helyezések mellett számos egyéni csúcsot is úsztak a csapat tagjai. A csapat családi váltója is remekül szerepelt Cserés Miklós, Keresztes Edina, Cserés Adél összetételben.
Részletes eredménylista    Százalékos eredmények    Képek    VideókTókör úszás-2019. június 15.
A Magyar Úszás Napja alkalmából rendezett tóúszáson a fókák kiettek magukért. Az amatőrök között Cserés Miklós megnyerte a 18-50 korcsoportot és az abszolút kategóriát is, Juharos Gábor pedig az 50+ korcsoportot.
Képek    


XII. CSONGRÁDI ORSZÁGOS SENIOR ÚSZÓVERSENY-2019. június 1.-2.
Összesen huszonnégy érem és több egyéni csúcs is termett a klubbunknak a csongrádi senior úszóversenyen. Legsikeresebb versenyzőként Cserés Miklós öt aranyéremmel zárta a megmérettetést, emellett egy egyéni ezüstérmet is szerzett. Cseh Imre mérlege három első, négy második és egy harmadik hely, míg Hudáky Zoltán két-két-két alkalommal csapott célba elsőként, másodikként és harmadikként. A három versenyző a törökbálinti színekben induló Erdélyi Ferenccel kiegészülve egy váltó ezüstéremmel is gazdagodott. Mindemellett a csapat egyetlen női indulója, Szarvas-Hudáky Zsuzsanna három első helyezéssel térhetett haza. (Videók hamarosan.)
Részletes eredménylista    Százalékos eredmények    Képek    VideókNyíregyháza város sportösztöndíjasai-2019. május 28.
Egyesületünk magyar bajnoki címmel rendelkező tagjait (Bódi Szabolcs, Cseh Imre, Cserés Miklós, Hudáky Zoltán) Nyíregyháza város sportösztöndíjjal segíti. A támogatást a júlusi kassai nemzetközi versenyen való részvételhez fogjuk felhasználni.
Képek    


XXIV. Nemzetközi Szenior Úszóverseny, Szentes -2019. május 11. - 12.
A szezon első nyitott pályás versenyén általában napsütés és jó hangulat fogadja a szenior úszókat, és ez az idén sem volt másképp. A Nyíregyházi Fókák SE-t két versenyzőnk Cserés Miklós és Cseh Imre képviselte. Összesen egyéniben 9 arany, 4 ezüst és 3 bronz a termés. Váltóban Varga Miklós és Csipes Andor úszó barátainkkal kiegészülve 2 arany érmet nyert a csapat.
Részletes eredménylista    Képek    VideókPostaverseny-2019. április 28.
Az 1200 méteres Hajós Alfréd emlékúszást és a 100 méteres gyorsúszás, id. Rentka László emlékszámát Rentka Laci jóvoltából a debreceni uszodában teljesítette 4 fóka, Hajdu Gyula nyírsenioros barátunk és debreceni úszótársaink társaságában.
Részletes eredménylista    Képek    


V. Duna Kupa Nemzetközi Szenior Úszó Egyesületek Kupája és Fedett Pályás Nyílt OB Budapest-2019. április 13. -14.
6 fős csapatunk vett részt az idei egyik legerősebb hazai szenior versenyen. Mindig nagy élmény a Tüske uszodában versenyezni. 5 magyar bajnoki címet szereztünk (Miklós Cserés 4, Cseh Imre 1), és másik négy versenyzőnk (Zsuzsanna Szarvas-Hudáky, Aladár Hudáky, Zoltán Hudáky, Bódi Szabolcs) is éremmel tért haza. Összesen a bajnoki címeken kívül 9 ezüst, és 8 bronz volt a termés. Nagyon fontos, hogy nagyon sok egyéni csúcs is született. Köszönjük a Júlia fürdőnek és a Nyíregyházi Sportcentrumnak a támogatást.
Részletes eredménylista    Százalékos eredmények    Képek    VideókMedzinárodné majstrovstvá SR Košice 30.-31. marec 2019-2019. március 30.-31.
Szlovák Masters Úszóbajnokság Kassa.
Bódi Szabolcs és Cseh Imre képviselte klubbunkat a Szlovák Masters Úszóbajnokságon. Kicsit udvariatlan vendégként 3 arany-, egy ezüst- és négy bronzérmet hoztunk haza. Klubbunk célkitűzései között a sport népszerűsítése, versenyzés mellett a családias hangulat megteremtése is szerepel. Családtagjaink gyakran kísérnek el bennünket. Ezen a hétvégén Szabolcs barátunk két gyermeke vidított fel bennünket, és még egy kis kassai városnézés is belefért.
Részletes eredménylista    Képek    Videók07th Vienna International Masters Championships-2019. március 22.-24.
A Nyíregyházi Fókák SE maroknyi csapata első nemzetközi versenyén vett részt. Bódi Szabolcs, Cseh Imre és Cserés Miklós képviselte a csapatot. A rangos megmérettetésen szinte minden számban egyéni csúcsot úsztunk. A korcsoport szerinti eredménylistában számos érmet szerzett a kis csapat. Abszolút időt tekintve Cserés Miklós 400 méteres vegyesúszsában első, 400 méteres gyorsúszásban harmadik helyezést ért el. Cseh Imre 1500 méteres gyorsúszásban, és 800 méteres gyorúszsában korosztályos országos csúcsot úszott. (Részletes eredménylista hamarosan!)
Részletes eredménylista    Képek    VideókXXII. NEMZETKÖZI SZENIOR ÚSZÓVERSENY GÁSPÁR ERVIN EMLÉKVERSENY Békéscsaba -2019. március 16.-17.
Mini három fős csapattal képviseltettük magunkat ezen a hagyományos márciusi versenyen. Bódi Szabolcs, Cseh Imre és Hudáky Zoltán révén összesen 10 egyéni arany, 6 ezüst és 3 bronzéremmel tértünk haza. Varga Miklós kaposvári versenyzőtársunkkal kiegészülve megnyertük a 4*50 méteres férfi gyors, és a 4*50 méteres férfi vegyes váltót is.
Részletes eredménylista    Százslékos eredmények    Képek    VideókSzületésnap-2019. március 2.
Március első napjai nagyon fontosak a fókák életében, hiszen 1.-én ünnepeljük baráti társaságunk születésnapját (2.), ami egybeesik edző barátunk Juharos Gábor szülinapjával. 2.-n pedig Bódi Szabolcs fókatársunk születésnapja van. Szabi volt a vendéglátónk, és a nagy fóka család nagyon jól érezte magát.
Képek    VideókIX. Rövidpályás Szenior Országos Bajnokság - Százhalombatta-2019. február 23.-24.
Nyolc magyar bajnoki cím mellett hetet-hetet-hetet gyűjtöttek minden fajta éremből a Fókák. Új magyar bajnokaink: Bódi Szabolcs (1), Cserés Miklós (5), Cseh Imre (1) és Hudáky Zoltán (1). 9 igazolt versenyzőnk közül 8-an vettek részt az eseményen, ahol számos új egyéni csúcs is született.
Részletes eredménylista    Százalékos eredmények    Képek    VideókDr. Varga István Nyílt Amatőr Szenior Úszó Emlékverseny - Nyíregyháza-2019. február 10.
"Hazai" versenyünkön öt fővel szerepeltünk, egyéni számokban 9 arany-, 8 ezüst- és 5 bronzérmet, míg 4*50-es vegyes váltóban aranyat szereztünk. (Részletes eredménylista a jegyzőkönyv publikálása után.)
Képek    VideókSzentes évindító verseny-2019. január 19.
Csapatunk négy fővel vett részt a versenyen.
Cserés Miklós magyar bajnoki címet szerzett 1500 m gyorson! Ráadásul a teljes mezőny legjobb idejével. Összesen 3 arany, 3 ezüst és 1 bronz érmet szereztünk.
(Képek, videók hamarosan!)
Részletes eredménylista    Százalékos eredmények    Képek    Videók

Copyright © 2017 Cseh Imre. All right reserved